Hjälp & Vanliga frågor

Efter lyckad beställning kommer du att få en automatisk bekräftelse på mottagande via e-post. Om du inte har fått orderbekräftelsen, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret på vår hemsida.

Dina betalningsalternativ kan variera beroende på ditt land och leveransadress. Du hittar dina tillgängliga alternativ i betalningssektionen i kassan.

Kreditkort:
– Visa, MasterCard

PayPal:
– För att kunna använda denna tjänst måste du registrera dig hos PayPal (kostnadsfritt). För mer information om PayPal, klicka på följande länk: www.paypal.com

Standardleverans: 39 kr

Tiden kan variera beroende på de valda artiklarna och leveransmetoden. Normalt tar det ca 30 dagar från det att artiklarna lämnat vårt lager.

Du får ett mejl när ditt paket lämnar vårt lager och ett nytt mejl när paketet kan hämtas ut.

Ja, olika adresser kan skickas in under utcheckningsprocessen.

Ja, om produkten är felande så kan du  returnera varan inom 30 dagar efter mottagandet.
Läs mer på Återbetalnings- Och Returpolicy​.

För närvarande kan vi inte erbjuda en utbytestjänst. 

Vår kundtjänst hjälper dig gärna. Skicka ett mejl eller använd kontaktformuläret på vår hemsida.

E-post: info@powerbank24.se

Vi tar skyddet av dina personuppgifter på största allvar och följer alltid bestämmelserna i lagarna om dataskydd. Som regel kommer alla personuppgifter att behandlas konfidentiellt. Dina personuppgifter krävs för orderhantering, leverans av varorna, verifiering av solvens och för betalningsprocessen. I syfte att verifiera din adress och solvens kan vi överföra dina uppgifter till företag som tillhandahåller dessa tjänster till oss. Naturligtvis ska de lagstadgade bestämmelserna om skydd av din integritet strikt följas.

SSL (Secure Socket Layer) är en säkerhetsteknik som garanterar säkerheten av din personuppgifts överföring via internet, inklusive kreditkortsinformation. Uppgifterna är krypterade på ett sådant sätt att de endast kan läsas av betalningssystemet.

Varje gång webbadressen i webbläsaren börjar med https:// är du i ett säkert område. Hela butiken är skyddad och därmed skyddad mot tredje parts åtkomst av SSL-protokollet.