Säkra Betalningar

Kortbetalning

Betala bekvämt och tryggt med bank- eller kreditkort.

Vi accepterar MasterCard, Visa och American Express. Ditt kort debiteras när din beställning lämnar vårt lager. Om du returnerar en vara återbetalas beloppet till ditt kort igen. Vi drar inte av mer än det belopp du har godkänt vid beställningen.

Dina kortuppgifter överförs via kodat SSL-förfarande. Denna höga säkerhetsstandard innebär att du betalar säkert med kort på Zalando.

När du handlar på zalando.se sparar systemet din kortinformation automatiskt i krypterad form. Det är säkert och underlättar för dig nästa gång du handlar på zalando.se, eftersom du då inte behöver ange kortinformationen på nytt.

Ökad säkerhet vid betalning med kort: Verified by VISA och MasterCard Secure Code

Verified by VISA och MasterCard Secure Code använder speciella krypteringsnycklar som ökar säkerheten för kortbetalningar på Internet.

Fördelen för dig är att du inte behöver installera ytterligare programvara på din dator för att kunna betala med kort. Alla kunder, oavsett om de redan har skapat ett MasterCard Secure / Verified by VISA-kod eller inte, kommer automatiskt att vidarebefordras till din kortutfärdare.

Har du ett MasterCard Secure eller verifierat av VISA-kod?

Du kommer att bli ombedd att godkänna transaktionen med din personliga kod. När koden har godkänts av din kortutgivare får du en orderbekräftelse från Zalando strax efter.

Har du inte ett MasterCard Secure eller verifierat av VISA-kod?

För att kunna använda den här tjänsten måste du först skapa en kod. Du kommer att ställas några säkerhetsfrågor innan du har möjlighet att skapa en kod samt välja säkerhetsfrågor för framtida bruk. Nästa steg visas i avsnittet ovan.

Obs: Vi förbehåller oss rätten att inte erbjuda “kreditkort” som betalningsalternativ i samband med vissa beställningar. I sådana fall hänvisar vi till våra andra betalningsalternativ som PayPal eller banköverföring. Tyvärr har vår kundtjänst ingen möjlighet att påverka eller förutsäga vilket betalningssätt som är tillgängligt för just dig.

Paypal

Hos oss kan du betala via PayPal. I beställningsprocessen länkas du automatiskt vidare dit. Om du redan är PayPal-kund kan du logga in med dina användaruppgifter och bekräfta betalningen. Om du är ny hos PayPal kan du antingen logga in som gäst eller skapa ett PayPal-konto och därefter bekräfta betalningen. Så fort din betalning har registrerats hos oss, vilket brukar ta ett par minuter, börjar vi packa din beställning. Självklart får du en beställningsbekräftelse av oss.

Tänk på att det inte är möjligt att betala en beställning med förskottsbetalning eller faktura via PayPal, eftersom detta inte kan kopplas ihop i vårt system.

Om du returnerar en vara återförs beloppet till ditt PayPal-konto igen.